Lidt om mig

Jeg er 55 år gammel og jeg har i mere end 30 år været gift med Torben. Sammen har vi to børn, der i dag er voksne, er blevet gift og bor i København. Jeg er så heldig, at jeg både er blevet farmor og mormor til to dejlige drenge, der begge er i vuggestuealderen lidt endnu. 

Jeg er uddannet lærer og har undervist som lærer i 7 år, før jeg blev skoleleder. Jeg har både været skoleleder på små og meget store skoler. Jeg har været leder på landet og midt i Frederikshavn og Brovst. 

Jeg har hele mit liv boet i Aalborg og altid arbejdet i Nordjylland. Jeg har været offentligt ansat indtil jeg i 2019 valgte at blive selvstændig ledelseskonsulent. Mit firma hedder Ledelse et al (et al er latin og betyder “med mere”) www.ledelseetal.com. Udover mine spinkle erfaring som selvstændig har jeg også kendskab til det private erhvervsliv, da min mand i mange år har været medejer af et speditionsfirma. han er i dag købt ud, og er ansat i et andet speditionsfirma som speditør. Vi har også i fællesskab drevet et lille familiefirma, hvor vi forpagter lidt landbrugsjord ud, samt udlejer vores driftbygning.

Min fritid bliver brugt på familien i København, den nordjyske natur, sport og vores store Broholmerhund. Broholmeren er en gammel Dansk hunderace, som det er lykkedes at bevare, selvom racen var ved at forsvinde i 1970´erne.